Stel zoekt moeilijk naar ander stel maar zonder geluk: ‘Ze beoordeelden ons op ons uiterlijk’

kop 1jpg

Al 12 jaar lang hadden Elvis Sharps, 43, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het Verenigd Koninkrijk de wens om nieuwe dimensies aan hun relatie te geven door zich te begeven in de wereld van swingers.

Hun doel was niet alleen om nieuwe ervaringen in de slaapkamer op te doen, maar ook om hun sociale kring uit te breiden.

Echter, de werkelijkheid bleek anders dan verwacht. Tijdens een bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.

“Ze noemden ons ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” deelde een teleurgestelde Elvis, die geloofde dat ze meer te bieden hadden dan oppervlakkige beoordelingen.

Na vele pogingen vonden ze uiteindelijk slechts één ander stel bereid om hen een paar keer te ontmoeten.

Elvis raakte teleurgesteld toen hun nieuwe kennissen plotseling verdwenen zonder een spoor achter te laten.

Elvis deelde zijn gedachten: “Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,”

Tracey gaf haar gevoelens weer: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”

Ondanks de moeilijkheden hebben Elvis en Tracey besloten uit de swingerswereld te stappen en zeggen nu gelukkiger dan ooit te zijn, alleen met elkaar.


Er wordt nu zelfs overwogen door het stel om te trouwen, wat aantoont dat ze, ondanks de tegenslagen, elkaar weer helemaal gevonden hebben.

Swingers Elvis and Tracey geven hun ‘spannende hobby’ op na doodsbedreigingen https://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW— Daily Star (@dailystar) 23 januari 2024

1. Zijn wens is puur observeren.
2. Er wordt intensief gezocht door het koppel maar zonder resultaat.
3. De diepgaande inzichten die ze hebben worden niet erkend.
4. De realiteit matcht niet met hun verwachtingen.
5. Er wordt gezocht door het stel naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven