Koppel doet bizarre ontdekking en adviseert anderen het zekere voor het onzekere te nemen

kopjpeg

Een vrouw genaamd Celina Quinones uit Colorado heeft een verrassende onthulling gedaan over haar relatie. Na tien jaar huwelijk en drie kinderen te hebben gekregen, kwam ze erachter dat haar man, Joseph, eigenlijk haar neef is.

Nadat ze haar stamboom had onderzocht, besloot ze een DNA-test te doen die hun familieband bevestigde.

Ondanks deze verrassende wending gaf Celina op TikTok aan dat ze geen spijt heeft van haar relatie. “Trouwde met mijn man in 2006. Ik wist het toen niet en we kregen 3 kinderen.”

“Ik kwam erachter dat we familie waren,” vertelde ze in een video. “Mijn kinderen en mijn man zijn mijn alles en we hebben er overheen gekeken.”

Toen haar volgers gemengd reageerden op de onthulling, reageerde Celina sterk op de kritiek. “Laat me van hem scheiden omdat we het niet wisten.”

“Laat me gewoon onze kinderen vertellen dat hun ouders niet meer samen zijn vanwege de mening van andere mensen. Nee, dank je, we blijven gewoon voor altijd neven, echtgenoten en minnaars,” zei ze vastberaden.

Celina is van mening dat het vaker voorkomt dat partners aan elkaar verwant zijn dan men denkt, vooral in gebieden zoals Colorado, waar, volgens haar, “iedereen iedereen kent en hoogstwaarschijnlijk is iedereen familie.”

Deze openbaring heeft Celina aangemoedigd om anderen aan te raden DNA-tests uit te voeren om soortgelijke verrassingen te voorkomen.

“Doe een DNA-test als je niet per ongeluk met je neef wilt trouwen! Lol. Gewoon mijn geluk. Nu, zelfs als we uit elkaar gaan, blijven we voor het leven omdat we nu familie zijn,” deelde ze afsluitend.

Celina’s verhaal heeft een levendige discussie op sociale media teweeggebracht over de ethiek en de emotionele complexiteit van dergelijke familierelaties, evenals het belang van genetische tests in moderne relaties.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven