Frans Bauer junior doet zich voor als Mariska!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

Recentelijk is er veel te doen rondom Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Er zijn verschillende verhalen omtrent zijn gedrag, waaronder de claim dat hij zich voordeed als Mariska en zelfs beweerde in het ziekenhuis te liggen.

Vorige week onthulde Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy en verhoudingen had met meerdere personen.

”Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” zo deelde Juicechannel op Instagram.

Juicechannel blijft verhalen ontvangen over de zoon van Frans, en een van deze verhalen delen ze nu omdat het extreem bizar is.

Op het geplande tijdstip van zijn date was Frans Jr. niet meer bereikbaar en reageerde niet, ondanks dat zijn date probeerde te bellen.

“Het bericht dat zijn date ontving leek afkomstig te zijn van Mariska,” noteerde Juicechannel, die nieuwsgierig was naar de inhoud van het bericht.

“‘Hallo, ik zie dat je een bericht hebt gestuurd. Momenteel spreek je met Frans’ moeder. Hij is momenteel moeilijk bereikbaar’,” zo luidde het bericht dat verzonden was vanaf Frans Jr.’s telefoon.

“‘Hij heeft wat tijd nodig om te herstellen van gisteren. Het spijt me dat jullie niet kunnen afspreken vandaag, ik hoop dat je begrip hebt!'”

Courant meldt dat Juicechannel stelt dat degene die deze boodschap schreef, Mariska niet was. “Dit heeft Frans zelf gedaan,” zo verklaart Juicechannel.

“Vervolgens beweerde Frans dat hij is aangereden en stuurde een afbeelding van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Doch later is gebleken dat deze afbeelding dateert van een eerdere ingreep.”

Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto in de hoop dat zijn afspraakje het zou geloven, maar zij bleek niet naïef te zijn en viel niet voor de truc.

“Daaropvolgend stuurde haar vriendin een boodschap naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij was niet op de hoogte van de situatie.”

1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven