Triest nieuws voor de zoon van Frans Bauer: ‘Dat is hoe het gaat’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 170646jpg

Er is een trouwe groep kijkers die elke week afstemt op de avonturen van de familie Bauer. Hun realityserie was twintig jaar geleden al zeer geliefd en ook de nieuwe serie doet het goed.

Niet alleen worden papa Frans en mama Mariska gewaardeerd, maar ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, voornamelijk onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin die regelmatig in de serie verschijnt.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

De vriendin van Fransje Jr. was aanvankelijk niet te zien in de eerste afleveringen vanwege een tijdelijke breuk in hun relatie. Dit viel in de smaak bij de jonge vrouwelijke kijkers die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.

In een recente aflevering werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw is overgeslagen en ze

Een nieuwe aflevering van de show werd uitgezonden.

De vreugde was van korte duur, want er waren al snel nieuwe ontwikkelingen in het liefdesleven van Fransje. Hoewel Fransje en Emy weer uit elkaar zijn, heeft hij er geen probleem mee dat zijn ex weer op tv verschijnt in de show, hij zegt: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Er lijkt echter een nieuwe liefde op de horizon te zijn voor Fransje, gezien zijn grote aantal fans op Instagram.

Fransje deelt regelmatig video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien, hij zegt: “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”Het initiatief om video’s te maken van mijn outfits werd goed ontvangen. De eerste video kreeg veel positieve reacties, wat me motiveerde om door te gaan.”


1. Deze keer was het van korte duur.
2. Gelukkig is er genoeg tijd voor herstel.
3. Er was hoop, maar het werd tenietgedaan.
4. Het optimisme verdween snel.
5. De nieuwe poging was helaas zonder succes.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven