Er is meer aan de hand: De reden waarom Jumbo Visma niet door wil gaan met Jutta Leerdam!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 083343jpg

In een recent nieuwsblogbericht is bekendgemaakt dat Jutta Leerdam komend seizoen afscheid neemt van haar kenmerkende gele schaatspak.

Dit nieuws heeft tot speculaties geleid omtrent mogelijke interne spanningen binnen haar team. Leerdam heeft haar gevoelens gedeeld via een persoonlijk bericht:

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

“Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen. Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig.”

Jutta Leerdam doorbreekt mediastilte: ‘Er zijn al zoveel dingen gebeurd’

”Ik had een paar moeilijke weken om hierover na te denken, aangezien het twee jaar voor de Olympische Spelen was.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

”Ik heb echter altijd mijn gevoel, instinct en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil doen. Ik wil de sponsors bedanken, al mijn coaches en vooral Jac, al mijn fysio’s, mijn teamgenoten. Ik heb een geweldige tijd gehad met jullie. Het is tijd voor iets anders.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Het nieuws werd snel opgepakt op sociale media, waarop Jesse reageerde: “Grappig. Toch wel een totaal anders bericht dan Jumbo-Visma er zelf uitgooit!”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Leerdam reageerde scherp op deze opmerking met: ”Heel jammer en respectloos!” Dit duidt op mogelijk dieperliggende redenen voor haar vertrek.

Volgens Sven Kramer van de schaatsploeg had Leerdam een aantrekkelijk voorstel afgewezen: “We hebben Jutta een zeer mooi aanbod gedaan om de samenwerking voort te zetten.”

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

”Daarbij hebben wij een heldere visie over hoe die samenwerking met elkaar in te vullen.”

“De volle overtuiging en inzet die essentieel zijn voor een succesvolle voortzetting, misten wij bij Jutta. Daarom hebben we vorige week besloten de gesprekken te beëindigen en de samenwerking stop te zetten.” ”

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

Er zijn nog meer recente veranderingen in het team aangekondigd: “In de afgelopen tijd hebben we duidelijke beslissingen genomen en afscheid genomen van veel schaatsers.”

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

”We gaan opnieuw bouwen en kiezen voor een jonge groep sporters, die vanuit een gezamenlijke ambitie de komende twee jaar hard gaan werken richting de Olympische Spelen van Milaan in 2026.” ”

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten:

De precieze redenen achter de breuk tussen Leerdam en haar team zijn nog niet volledig bekend. Onlangs plaatste Leerdam zelf een opwekkende update vanuit Puerto Rico, waar ze momenteel verblijft bij haar vriend Jake Paul:

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

“Wanneer mensen je voor de zoveelste keer teleurstellen in je leven en je vriendje je opvrolijkt met een dansje!” Dit hint naar meer complexiteit achter de schermen.

Volgers reageren massaal op post van Jutta en Jake Paul: ‘Moderne versie van Pamela Anderson’

Fans vermoeden dat het frequente reizen tussen Amerika, Puerto Rico en Nederland voor haar relatie en het schaatsen een zware last vormen.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Dankzij het privévliegtuig van Paul zijn deze reizen mogelijk, maar ze vergen veel van haar tijd. Verwacht wordt dat er binnenkort meer details over de situatie naar buiten zullen komen.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven