Bekende Nederlander kritisch over Joost Klein: ‘Onrespectvol gedrag’

joosjpg

Voor Joost Klein en zijn vele fans is het Eurovisie Songfestival helaas uitgemond in een pijnlijke ervaring.

Niettemin is niet iedereen even positief over hem, ondanks de brede steun in heel Europa. Een opmerkelijke criticus is Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Op 72-jarige leeftijd heeft Huisman publiekelijk zijn goedkeuring uitgesproken over de beslissing van de organisatie om Joost te diskwalificeren en hij heeft uitdrukkelijk verklaard geen respect te hebben voor Klein. Hij is van mening dat Joost schade heeft toegebracht aan de reputatie van Nederland met zijn handelingen.

Henny was bijzonder uitgesproken op het platform X (voorheen Twitter), waar hij scherp kritiek uitte op Klein’s acties met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Ik persoonlijk vind het vreemde gedrag van Joost Klein met de Nederlandse vlag, onder andere over je hoofd, eerder een reden voor diskwalificatie dan het roepen naar een vervelende cameravrouw: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Onder verschillende reacties was er een opmerking van een volger die zei dat Joost altijd iets met een vlag over zijn hoofd heeft. Henny reageerde hier scherp op: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Ook Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van het weekblad Privé, heeft kritiek geuit op Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds vond dat AvroTros tijdens het vlagincident had moeten ingrijpen met een vermaning: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, een columniste bij het AD, werpt een ander licht op de situatie. Ze speculeert dat de diskwalificatie misschien overdreven was, maar voegt eraan toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Zo niet, dan kan het een goede opvoedkundige les voor Nederlanders zijn dat agressie niet in elk land een normale omgangsvorm is en dat dit consequenties heeft.”


De complexiteit en emoties rondom Klein’s deelname en diskwalificatie bij het songfestival worden weerspiegeld in verschillende standpunten.


Deze twee bekende mannen hebben halen hard uit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven