Joost Klein zei sorry na voorval: ‘Het had niet moeten gebeuren’

josstjpg

Volgens het Zweedse dagblad Aftonbladet bood Joost Klein onmiddellijk zijn excuses aan na het voorval achter de schermen van het Eurovisiesongfestival.


Na een confrontatie met een productiemedewerker werd Klein, die Nederland vertegenwoordigde, gediskwalificeerd voor de finale.


In eerste instantie waren de details van het incident vaag; het team van Klein verklaarde dat hij geïrriteerd was omdat een cameravrouw hem bleef filmen direct na zijn optreden, ondanks herhaalde verzoeken hiermee te stoppen.


Het incident kreeg veel aandacht in Aftonbladet, waarin werd onthuld dat Klein ongepast gedrag vertoonde.


Getuigen, geciteerd in de krant, beschreven de zanger als “zeer beledigend”. Het feit dat de camera van de vrouw beschadigd was, deed vermoeden dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk werd gemeld.


Citing Aftonbladet, Klein expressed being “very stressed” by the quite pushy photographers.

Joost Klein will represent NL at Eurovision with this noise!

It’s reported he lost his patience, raised his arm with a clenched fist, and accidentally hit the camerawoman, then saying, “That shouldn’t have happened.”

Joost Klein will represent NL at Eurovision with this noise!

Immediately after the incident, witnesses behind the scenes mentioned that Klein showed a lot of regret and repeated multiple times:


“I’m sorry, I’m sorry.” It’s uncertain if these apologies were directly aimed at the camerawoman.


Joost Klein immediately apologized after the controversial incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven