Jody Bernal heeft het hoog in zijn bol: eist dichtgaan van deze winkel!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 110303 1jpg

Recentelijk is er een opmerkelijk gerucht opgedoken over Jody Bernal. Tijdens een shoppingtrip heeft hij naar verluidt geprobeerd een schoenenwinkel exclusief voor zichzelf te laten sluiten.

In een populaire rubriek op Juicechannel, waar ervaringen met bekende Nederlanders worden gedeeld, kwam dit verhaal recentelijk aan het licht.

“Hij vroeg of de winkel kon sluiten omdat hij aan het shoppen was en schoenen wilde passen,” deelde een bron met het kanaal.

Toen het verzoek werd afgewezen door de winkelier, reageerde Bernal volgens de bron geïrriteerd met de woorden: “Weet je wel wie ik ben?”

Jody Bernal, bekend van de hit ‘Que si, que no’ en tegenwoordig actief als DJ, blijft een figuur die in de schijnwerpers staat.

Er gaan geruchten over een mogelijke muzikale samenwerking tussen Jody en collega Frans Bauer.

Bauer heeft onthuld dat zijn bekende nummer ‘Heb Je Even Voor Mij’ eigenlijk bedoeld was voor Bernal, maar destijds werd afgewezen door diens manager. Bauer greep de kans en maakte het nummer tot een groot succes. Recentelijk hebben Bauer en Bernal besloten om samen te gaan werken.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

“We gaan binnenkort samen de studio in, maar verdere details kan ik nog niet prijsgeven,” meldde Bauer tijdens een interview met Shownieuws.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

Fans zijn enthousiast over deze aankomende samenwerking en zijn benieuwd naar het resultaat.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven