Moslim man ontdekt na 12 dagen huwelijk iets schokkends: Zijn bruid is een man!

islam 1jpg

Na twaalf dagen huwelijk, ontdekte een man uit Indonesië dat degene met wie hij trouwde eigenlijk een man was die zich voordeed als vrouw.

De 26-jarige man ontmoette ‘Adinda Kanza’ op Instagram. Ondanks de onthulling, dacht hij eerst dat hij zijn ideale partner had gevonden.

Nadat ze online hadden gecommuniceerd en elkaar meerdere keren hadden ontmoet, waarbij Adinda altijd haar gezicht bedekte, werd de man verliefd en vroeg haar ten huwelijk.

Het paar trouwde op Java in een kleine ceremonie, waarbij Adinda beweerde dat haar ouders overleden waren en niet aanwezig konden zijn.

Op de bruiloft bracht ze vijf gram goud als bruidsschat. Na de ceremonie wilde de man intiem zijn met zijn partner, maar Adinda weigerde steeds en verzon excuses.

Ze beweerde dat ze menstruatieproblemen had, wilde haar gezichtssluier niet afdoen en weigerde te praten met de familie van haar man.

De man begon argwaan te krijgen toen hij besloot om op onderzoek uit te gaan, waarbij hij ontdekte dat de ouders van Adinda nog in leven waren en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde.

Het bleek dat haar ouders niets wisten van het huwelijk en de politie werd ingeschakeld, resulterend in de arrestatie van Adinda.

Apart van het verzinnen van haar geslacht, had ze ook plannen om de familie van haar partner te bestelen.

De man is teleurgesteld achtergebleven en Adinda riskeert nu een gevangenisstraf van mogelijk vier jaar.

1. De man vond deze gebeurtenissen vreemd…
2. De bruidegom kwam tot enkele bizarre ontdekkingen.
3. Wat een verhaal. Hij is gedesillusioneerd achtergebleven.
4. Zijn bruid(egom) riskeert deze straf!
5. Het draaide niet om liefde, maar om iets anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven