Internet is verbaasd: Stel met dertig jaar leeftijdsverschil verwacht baby!

WhatsApp Image 2024 07 09 at 111434 1jpg

Een 30-jarige vrouw deelt haar ervaring over de negatieve reacties die ze ontvangt op sociale media, omdat ze in verwachting is van haar 60-jarige man.

Larry en Mindy Mikla wonen in Florida en vormen een koppel met een aanzienlijk leeftijdsverschil. Ze ontmoetten elkaar in 2015, nadat Larry Mindy te hulp schoot bij een auto-ongeluk toen hij politieagent was.

Ondanks hun 30-jarige leeftijdsverschil begonnen ze een relatie en zijn ze een jaar later getrouwd.

De twee verwachten nu hun eerste kindje samen en hebben jammer genoeg te maken met negatieve opmerkingen op sociale media sinds ze het nieuws in december deelden.

Sommige reacties waren bijvoorbeeld: ”Over vijf tot tien jaar zal het kind geen vader meer hebben’ en ‘Triest dat de vader de baby niet lang zal zien.

Ondertussen hebben Larry en Mindy gesproken over tegenreacties die ze ontvingen vanwege hun leeftijdsverschil, waarbij mensen opmerkingen maakten als “opa” en “vies”.

Mindy, met meer dan 265.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, deelde dat ze een jaar lang video’s plaatste vóór ze Larry introduceerde. Zodra ze dat deed, ontving ze een golf van negatieve reacties die ze “niet had verwacht”.

“Terwijl ik bezig was met video’s, vroegen mensen met wie ik sprak achter de camera,” aldus Mindy in een gesprek met Truly.

“Ik was al een jaar op YouTube voordat ik Larry introduceerde, maar toen mensen begonnen te vragen, heb ik hem geïntroduceerd.”

”Mensen reageerden op verschillende manieren, maar er waren ook mensen die niet positief reageerden. Dit was verrassend.”

”Het overkwam me onverwachts, ik was er niet op voorbereid. Nu kan ik beter omgaan met kritiek, maar het was een proces.”

Na de aankondiging van hun wens om een kind te krijgen, nam de negativiteit toe.

”Sinds de bekendmaking van onze zwangerschap, is er meer negativiteit. Er worden harde oordelen geveld.”


”Het is opmerkelijk dat tot op heden niemand ons persoonlijk heeft geconfronteerd met de negatieve opmerkingen die online zijn gemaakt,”


”De mensen die hatelijke opmerkingen maken zijn vooral online actief. Face-to-face durven ze niet zo snel te communiceren, maar digitaal hebben ze geen remmingen,”


Ondanks dat Mindy de positieve kant van sociale media benoemt, zoals de mogelijkheid tot verbinding met anderen, beschrijft ze het tevens als een omgeving van ‘harde oordelen’.


”Sociale media bieden een platform om verbinding te maken en het gevoel van eenzaamheid te verzachten. Dat is wat sociale media zo waardevol maakt,” verklaart ze.


“Het kan een heel brute en veroordelende plek zijn, waar moeilijk mee om te gaan is, maar het negatieve is dat het bruut is. Als ik één ding tegen onze haters online zou kunnen zeggen, zou het zijn om aardig te zijn.”


Ze proberen zich te focussen op de positieve reacties, ondanks alle negativiteit die ze hebben ontvangen.


“Zoveel mensen die ons zulke leuke reacties sturen en ons het beste wensen, dat is een zeer nederige ervaring.”


“De reacties waarin mensen zeggen dat ze echt hebben genoten van onze video’s, dat we hen door moeilijke tijden hebben geholpen, of dat we hen hebben gesteund tijdens stressvolle periodes, dat is waarom we doen wat we doen.”

Volgens Mindy: ”Ons delen van video’s en foto’s is niet voor feedback. We doen het omdat we er plezier in hebben en we vinden het leuk om ons leven te delen met anderen en hopen dat het voor anderen herkenbaar is.”

Ze zijn nu gelukkige ouders van een zoontje en hun geluk met elkaar. Leeftijd is slechts een getal.

1. De vrouw reageert op alle internettrollen!
2. De vrouw geeft antwoord op alle haat!
3. De reacties die het stel krijgt zijn vreselijk:
4. Deze jonge vrouw kaatst terug naar alle internettrollen!
5. Online ontvangt het koppel nare reacties!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven