Vrouw (27) trouwt met vader van haar ex: ‘Zijn zoon negeerde mij’

ppp 1jpg

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, VS, heeft al zeven jaar een gelukkig huwelijk met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul.

Sydney en Paul kennen elkaar al sinds Sydney 11 jaar oud was. Nadat zij 16 werd, zijn ze begonnen met daten.

Toen Sydney 11 jaar oud was, had ze een relatie met de zoon van Paul. Ondanks het eindigen van die relatie, bleven zij vrienden.

Nadat de zoon van Paul een nieuwe vriendin kreeg en Sydney negeerde, groeide de band tussen Sydney en Paul. Ze begonnen een relatie.

Naarmate de tijd verstreek, werd de relatie tussen Sydney en Paul sterker en op haar zestiende begonnen ze officieel met daten.

In Ohio mag men vanaf 16 jaar officieel daten en in 2016 besloten Sydney en Paul om te trouwen.

Sydney vertelt aan LadBible dat ondanks de kritiek die ze ontvangt over haar relatie, het haar niet stoort. Ze zegt: “Ik heb op dit moment de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Zij heeft een boodschap voor degenen die hun mening klaar hebben. Ze zegt: “Ik weet dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

maar zijn zoon gaf me geen aandacht en hij wel. Achteraf gezien heb ik de juiste man in de familie te pakken.”

Zij zegt dat het moeilijk was om steun te krijgen van familie en vrienden. Ze vertelt: “In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”

“Mijn vader vond het ook niks, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”


In de hoop om een taboe te doorbreken, wil ze door haar openhartigheid en het gesprek de aandacht vestigen op relaties met een groot leeftijdsverschil waar nog steeds kritiek op is.


“Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses…
2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken…
3. Toen ze 16 werd, begonnen ze stiekem met daten.
4. Op 11-jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel is dolgelukkig met elkaar zo laten ze weten…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven