Zie beelden: Wendy van Hout keihard onderuit op hoge hakken!

WhatsApp Image 2024 03 28 at 151349jpg

Op haar Instagram-account heeft Wendy van Hout haar volgers op de hoogte gebracht van een pijnlijke val die ze onlangs heeft gemaakt.


In een foto op haar Instagram Stories is te zien dat haar been gewond is. Bij de foto schreef ze:


“My life be like… The struggle is real.” Uit de foto’s blijkt dat de val is veroorzaakt door de hoge hakken die ze droeg.


Naast een foto van haar bloedende been, laat Wendy ook haar hoge hak en een deel van haar broek zien, beide besmeurd met bloed.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Ondanks deze tegenslag is Wendy gelukkig in haar relatie met Peter Gillis. Ze heeft echter recentelijk twijfels geuit over haar situatie.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Ze vertelde aan weekblad Party dat ze tijdens een privé-rechtszaak werd geconfronteerd met hoge dwangsommen, waarschijnlijk vanwege haar relatie met Peter.

Geschrokken Wendy van Hout in paniek: ‘hij heeft een engel op zijn schouder gehad’

Ze vindt dit belachelijk en wijt het aan haar partner met aanzienlijke financiële middelen.

Wendy van Hout is Nicol Kremers spuugzat: ‘tal van leugens over mij te verspreiden’

Ondanks de negativiteit rondom haar relatie, heeft Wendy nooit overwogen om de relatie met Peter te beëindigen, maar heeft ze toegegeven dat er momenten zijn geweest waarop ze zich heeft afgevraagd waar ze in beland was.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven