Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij was niet altijd een voorbeeldige persoon’

kojpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tussendoor heeft zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al lange tijd gelukkig is, onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Eerst bracht Bartina enigszins droevig nieuws naar buiten. Enkele dagen geleden onthulde ze dat de borstkanker is teruggekomen en door artsen nu als chronisch wordt beschouwd.

”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

Het stel woont in Spanje, waar ze een fijn leven leiden. Bartina deelt ook meer details over haar relatie met Ronald, die momenteel stabiel is, maar dat was in het verleden niet altijd het geval.


”Er kwam een persoon op mijn pad die ik interessant vond. Het kan zijn dat dit gevoel versterkt werd doordat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, waardoor ik hier meer voor open stond.”


Bartina besloot uiteindelijk dat ze haar echtgenoot trouw wilde blijven, iets wat over haar man Ronald niet gezegd kan worden.


”Hij heeft niet altijd perfect gehandeld.” Bartina beweert dat hij veel verleidingen heeft moeten weerstaan, maar dat hij mogelijk ‘een slippertje heeft gemaakt’.


Volgens Bartina hoort dit er eigenlijk bij. ”Hoewel we geen open relatie hebben, is het menselijk om niet volledig monogaam te zijn.”


Na verloop van tijd veranderen zaken. Als ”we ouder worden, ligt dat achter ons,” concludeert Bartina.


1. Het is de vraag of haar echtgenoot Ronald blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij zeker geen heilig boontje geweest!
3. De motivatie om deze informatie met de buitenwereld te delen is onbekend.
4. Waarom zou iemand ervoor kiezen deze persoonlijke details openbaar te maken?
5. Ronald Koeman komt er niet best vanaf als echtgenoot…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven