Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

“Schoonheid is een persoonlijk concept dat voor iedereen anders is. Tegenwoordig wordt schoonheid vaak gedefinieerd door filters op sociale media.”

“Voor sommige vrouwen zijn prominente jukbeenderen aantrekkelijk, terwijl anderen de voorkeur geven aan een voller postuur.”

“Steeds vaker worden schoonheidsnormen aangepast door middel van verschillende cosmetische ingrepen.”

“Het is bijvoorbeeld populair om lipvergrotingen te laten doen voor vollere lippen, terwijl borstvergrotingen minder voorkomend zijn dan voorheen, maar Brazilian Butt Lifts (BBL’s) juist in opkomst zijn.”

“Daarnaast wordt het injecteren van botox op plaatsen met rimpels steeds normaler.”

“Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev in Oekraïne, is een voorbeeld van iemand die ver gaat om aan haar schoonheidsidealen te voldoen.”

“Ze heeft nu de grootste jukbeenderen ter wereld. Hoewel ze het zelf prachtig vindt, schrikken velen ervan.”

“Het is niet duidelijk wat er precies in haar jukbeenderen is geïnjecteerd, maar men vermoedt dat het niet hetzelfde materiaal is als bij lipinjecties.”

“Maar Anastasia stopte daar niet. Ze heeft ook een flinke uitstulping onder haar kaak toegevoegd, waardoor haar kaaklijn nu net zo groot is als haar jukbeenderen.”

“Het is onduidelijk of Anastasia nu klaar is met haar transformatie, maar dit is het resultaat van haar meest recente operatie:”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven