Gozer laat in Turkije zijn tanden opknappen: Resultaat is om te janken!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 141435jpeg

De wereld van cosmetische ingrepen biedt tal van mogelijkheden, waarbij Turkije steeds populairder wordt voor betaalbare behandelingen.

Behandelingen zoals het plaatsen van facings worden daar aangeboden voor aanzienlijk lagere prijzen dan in Nederland.

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

Facings, beschouwd als hoogwaardige tandheelkunde, omvatten het aanpassen van de eigen tanden en het plaatsen van op maat gemaakte ’tandjes’ voor een perfecte glimlach.

Echter, niet alles verloopt altijd vlekkeloos. Sommige cliënten moeten voorafgaand aan definitieve facings tijdelijke ‘haaientandjes’ dragen, wat soms tot verrassende reacties leidt.

Voor een man genaamd Harry werd dit echter een komische ervaring, waarbij hij zelfs zijn tandenfilmpje maakte voordat het eindresultaat te zien was.

Jammer genoeg bleek Harry’s blijdschap van korte duur. Zijn uiteindelijke facings veroorzaakten problemen doordat zijn boventanden snel verkleurden, waardoor zijn gebit er ongelijkmatig uitzag, ook wel omschreven als een ‘Duo Penotti’ gebit.

In Turkije, waar klinieken vaak ‘garantie tot de deur’ bieden, kan het corrigeren van dergelijke fouten aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

De beelden van Harry’s gebit benadrukken de gevaren van goedkope cosmetische ingrepen in het buitenland.

Dit incident onderstreept het belang van grondig onderzoek voordat men cosmetische behandelingen ondergaat.

Voordat men besluit tot dergelijke ingrepen, is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijk beperkte nazorg, vooral in landen waar deze niet optimaal is.

@bigharryuk Turkey reslly did f*ck my teeth up this time😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist ♬ Level Up – Ciara

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven