Moeder houdt kinderen thuis: Bang dat ze gepest worden vanwege haar schoonheid

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Recent heeft Susie Bradley, voormalig deelneemster aan Married At First Sight, aangekondigd dat ze haar kinderen thuis wil onderwijzen in plaats van naar school te laten gaan.

Haar beslissing komt voort uit haar angst dat haar kinderen mogelijk gepest zullen worden vanwege haar eigen uiterlijk. Susie, die bekendheid verwierf door haar deelname aan Married At First Sight in 2019, uitte haar bezorgdheid hierover in een video die ze deelde op sociale media.

Ze vreest dat haar kinderen het slachtoffer zullen worden van pestgedrag louter vanwege het feit dat zij als aantrekkelijk wordt beschouwd.

In de video deelde Susie haar zorgen: “Ik ben bezorgd dat mijn kinderen gepest zullen worden enkel en alleen omdat ik een knappe moeder ben.”

Zij waarschuwde tevens andere ouders dat zij soortgelijke problemen kunnen ondervinden als zij ervoor kiezen cosmetische ingrepen te ondergaan bij haar schoonheidskliniek.

Na het programma opende Susie haar eigen kliniek waar verschillende schoonheidsbehandelingen voor vrouwen beschikbaar zijn.

Susie vreest echter dat dit kan leiden tot pesten van hun kinderen op school vanwege hun ‘mooie’ moeder.

Haar uitspraken veroorzaakten veel kritiek; haar volgers waardeerden de video niet en beschuldigden haar van ongepaste promotie voor de kliniek.

Reacties stroomden binnen onder de video, waaronder een reactie die luidde: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij. En die hebben ook nog hersens.”

Een andere reactie zei: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”

In een nieuwe video werden enkele van de nare opmerkingen voorgelezen en vertelde Susie met tranen in haar ogen hoe diep de negatieve reacties haar raakten.

Hoewel haar emotionele reactie door velen werd begrepen, waren er toch mensen die vonden dat klagen na het maken van controversiële uitspraken niet gepast was.

1. Naar eigen zeggen is ze een te knappe moeder
2. Ze wil niet dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk
3. Uiteraard kwam er heel veel kritiek op deze video
4. Over smaak valt te twisten
5. Ze zou het heel erg vinden als haar kinderen gepest worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven