Online gaat het los: Hoop onrust nadat Lidl klant dit op haar fruit ontdekt!

lidljpg

In een Lidl-supermarkt is onlangs een opmerkelijke ontdekking gedaan door een klant, die verbaasd was toen ze een ongebruikelijke code op een bakje bosbessen zag staan.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

De klant, die ervoor koos om anoniem te blijven, deelde haar verwarrende ervaring op Reddit, waar ze een foto plaatste van de mysterieuze code “ABS” die op een van de bosbessen was geëtst.

Terwijl het normaal gesproken genieten is van een gezond tussendoortje, kan het ontdekken van een vreemde code op je eten het plezier bederven.

De klant was zeer verbaasd over de ontdekking en vroeg zich af wat deze code kon betekenen.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

De Reddit-post trok de aandacht van andere gebruikers die ook verbaasd waren en grapjes maakten over de mogelijke betekenissen van de code.

Een van hen suggereerde bijvoorbeeld dat “ABS” zou kunnen staan voor “Antiblokkeersysteem”, maar vroeg zich af waarom dit op een bosbes gegraveerd zou worden.

Later gaf een woordvoerder van een bekende fabrikant een verklaring voor de situatie.

Lidl geeft 55-jarige vrouw geen toegang tot de winkel: ‘Kijk hoe je eruitziet’

Ze legden uit dat elke batch van het product een unieke seriecode krijgt toegewezen, en dat de betreffende batch de code “ABS” had gekregen.

Als gevolg van een gat in de verpakking werden de codes per ongeluk overgebracht op de bosbessen, waardoor het leek alsof ze waren geëtst.

Hoewel sommigen misschien grapjes maakten over de mogelijke betekenissen van de code, bleek het slechts een ongelukkige overdracht van een interne code te zijn, geen boodschap van buitenaardse oorsprong of een geheim regeringscomplot.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven