Waarom smaken McDonald’s frietjes soms anders? Hier is de reden!

mcdd 1jpg

Geneigd tot onverwachte wendingen: van sollicitant voor clown naar afwasser of frituurmedewerker bij de beroemde grote M.

Echter, wanneer zaken de mist in gaan, dient mogelijk wraak genomen te worden. Bij McDonalds in Booval, Australië, lijkt een medewerkster moeite te hebben met haar taak.

Na het schoonmaken van de vloer, gebruikt ze een smerige zwabber of dweil. En wat doet ze ermee? Inderdaad! Ze besluit het te drogen naast de frituur.

Gezellig onder de warmtelamp, naast de versgebakken frietjes. Helaas voor haar werd deze handeling vastgelegd op de smartphones van omstanders.

Voormalige medewerker McDonalds doet schokkende onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Volgens McDonalds zelf betreft het een ‘eenmalig incident’ en heeft de manager de situatie aangesproken met de medewerkster.

Boer neemt wraak nadat McDonald’s zijn grond verwoest

Hoewel aanvankelijk leek dat ze ander werk moest zoeken, kreeg ze toch de gelegenheid.

Bij het filiaal van de manager kan de huidige situatie gehandhaafd blijven.


Er wordt gespeculeerd dat mogelijk haar aanpak vruchten heeft afgeworpen en dat ze in de nabije toekomst besluit om een rode pruik te dragen en in een grappig kostuum kinderen te vermaken.


1. Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven