Emma Heesters op je feest: de prijs die je betaalt

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 1jpeg

Op slechts 18-jarige leeftijd begon Emma Heesters, een gepassioneerde zangeres en singer-songwriter, haar opmars naar bekendheid met de lancering van een YouTube-kanaal.

Op dit kanaal deelde ze unieke covers van popsongs van Meghan Trainor, Ariana Grande, en Alan Walker, wat haar al snel een grote groep fans opleverde.

Vandaag de dag heeft ze meer dan 6 miljoen volgers en worden haar video’s veel bekeken, waardoor haar positie als online sensatie verzekerd is.

Emma heeft dankzij haar muzikale reis de kans gehad om op te treden over de hele wereld. Zo stond ze in het voorjaar van 2019 als openingsact voor de Amerikaanse band Boyce Avenue tijdens hun Europese tour.

Binnenkijken in het weelderige huis van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

Haar talent is niet onopgemerkt gebleven, en

In New York heeft ze een contract getekend bij Universal’s Republic Records.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Haar muzikale repertoire is aanzienlijk verrijkt door samen te werken met verschillende bekroonde producers.

Emma Heesters komt met duidelijke boodschap: ‘dat je nu met haar bent’

Ze heeft opgetreden bij gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK en USA, en heeft zelfs live optredens gehad op FOX TV.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

In 2019 verscheen ze in het 12e seizoen van ‘Beste Zangers’, een geliefde tv-show, waar ze een sterke indruk achterliet.

De samenwerking met Rolf Sanchez in datzelfde jaar resulteerde in de hit ‘Pa Olvidarte’, die miljoenen streams heeft behaald en een platina status heeft bereikt.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

In 2023, mocht Emma een hoogtepunt in haar carrière beleven door op te treden met Andrea Bocelli in de O2 Arena in Praag, wat een lang gekoesterde droom voor haar was.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Vanaf 2021 is Emma ook betrokken bij The Streamers, een gelegenheidsformatie die online optredens verzorgt.

Aanhoudende geruchten over Emma Heesters: ‘honderd procent samen’

Voor een optreden van de zangeres op jouw feestje moet je echter wel een aanzienlijk bedrag neerleggen, gezien de vanaf prijs van 11.500 euro.

Ik had ook een zangeres moeten worden. Wat een enorm bedrag zeg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven