Emma Heesters op je feestje kost een behoorlijke duit: Dit moet je afrekenen!

WhatsApp Image 2024 05 04 at 183250 2jpg

Op jonge leeftijd werd Emma Heesters, een gepassioneerde zangeres en singer-songwriter, bekend door haar YouTube-kanaal te starten toen ze 18 was.

Op dit kanaal deelde ze unieke covers van hits van artiesten zoals Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker, wat haar al snel een grote volgersschare opleverde.

Vandaag de dag telt haar kanaal meer dan 6 miljoen volgers en worden haar video’s veelvuldig bekeken, wat haar status als internetfenomeen bevestigt.

Emma’s muzikale reis heeft haar over de hele wereld gebracht. In het voorjaar van 2019 trad ze op als openingsact voor de Amerikaanse band Boyce Avenue tijdens hun Europese tour.

Toppunt van luxe: Kijk binnen in het riante stulpje van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

Haar talent bleef niet onopgemerkt en resulteerde in een platencontract bij Universal’s Republic Records in New York.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Emma heeft samengewerkt met verschillende bekroonde producers, wat haar muzikale repertoire aanzienlijk heeft verrijkt.

Emma Heesters komt met duidelijke boodschap: ‘dat je nu met haar bent’

Emma heeft opgetreden bij gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK en USA, en is zelfs live te zien geweest op FOX TV.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

In 2019 nam ze deel aan het 12e seizoen van ‘Beste Zangers’, een populair televisieprogramma, waar ze grote indruk maakte.

Haar samenwerking met Rolf Sanchez in hetzelfde jaar resulteerde in de hit ‘Pa Olvidarte’, die miljoenen streams behaalde en een platina status bereikte.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Een hoogtepunt in haar carrière was het optreden met Andrea Bocelli in de O2 Arena in Praag in 2023, een droom die uitkwam voor Emma.

Emma Heesters er gloeiend bij: ‘Of lieg je omdat je je schaamt’

Sinds 2021 maakt ze ook deel uit van The Streamers, een gelegenheidsformatie voor online optredens.

Aanhoudende geruchten over Emma Heesters: ‘honderd procent samen’

Als je Emma Heesters op jouw feest wilt laten optreden, dien je echter wel een behoorlijk bedrag te reserveren, aangezien de startprijs 11.500 euro bedraagt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven