Vrouw houdt van Rudolf de eikenboom: ‘Niets is leuker’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, een 45-jarige vrouw, heeft een ongewone wending in haar liefdesleven genomen door zichzelf een ‘ecosksueel’ te noemen.

Een eikenboom, die ze Rudolf noemt, heeft haar hart veroverd. Ze gelooft dat deze boom al eeuwenlang op haar heeft gewacht en haar vervult met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja getrouwd, maar haar liefde voor planten ontstond pas na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als specialist in het vertellen van ‘er0tische verhalen’, ontdekte ze tijdens de lockdown een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse wandelingen in de natuur, een ervaring die bijna drie jaar geleden plaatsvond.

“Ik liep vijf dagen per week langs een pad in de buurt van de boom”, deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke band met de boom.”

De connectie tussen Sonja en de eik, liefkozend Rudolf genoemd, groeide steeds sterker. In de zomer van 2021 ontstonden echter ‘er0tische gevoelens’ voor de imposante boom.

In haar vertellingen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze in het verleden relaties had met mannen, beschouwt ze haar liefde voor Rudolf als een geheel nieuw niveau.

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”

”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.


Ook maakt Sonja duidelijk dat ecosksualiteit geen fysieke gemeenschap inhoudt tussen mensen en de natuur.


“Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een er0tisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding.”


“Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

1. Naar eigen zeggen is het niet te vergelijken met mensen…
2. Deze liefde omschrijft ze als een compleet nieuw niveau…
3. Rudolf vult haar met erotische energie…..
4. De liefde tussen haar en Rudolf is magisch…
5. Uhhhhh… oke, oke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven