Dochter van deze bekende Nederlander gaat volledig uit de kleren voor mannenblad!

WhatsApp Image 2024 04 05 at 70114 PMjpg

Misschien ben je bekend met Patricia Paay, maar weet je ook wie Christina Curry is? Als de dochter van Patricia en Adam Curry, en kleindochter van bandleider John Paay, heeft Christina haar weg naar de schijnwerpers gevonden.

In haar jeugd verscheen Curry in de realityserie van haar ouders genaamd “Adam’s Family”, uitgezonden op SBS6 tussen 2002 en 2003.

Christina Curry werkt tegenwoordig als model en staat bekend om haar opvallende en eigenzinnige stijl.

Je zou Christina kunnen herkennen van haar deelname aan “De Verraders Halloween” in oktober 2022, waar ze als eerste afviel.

In 2023 was ze ook te zien als “secret singer” in het televisieprogramma “Secret Duets”. Laten we echter eens kijken naar haar recente activiteiten.

Het lijkt erop dat Playboy Nederlandse beroemdheden aantrekt als covermodellen. Tot nu toe waren het vooral ‘de vriendin of ex-vriendin van’, zoals Nicol Kremers en Jaimie Vaes, maar dit lijkt de populariteit van het blad ten goede te komen.

Namen als Maxime Meiland, Nicolette Kluijver, Jutta Leerdam en Davina Michelle zouden op het verlanglijstje van het blad staan.

Maar nu is Christina Curry aan de beurt, bekend om haar uitgebreide tatoeages en unieke uitstraling.

De foto’s tonen niet alleen naaktheid, maar ook Christina’s volledig getatoeëerde zwarte linkerarm.

Opvallend genoeg heeft ook mevrouw Paay zelf vier keer op de cover van het blad gestaan, twee keer vóór de geboorte van Christina en twee keer erna!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven