DJ Afrojack verkoopt zijn grote huis: Dit is de prijs!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Na ongeveer vier jaar lijkt Nick van de Wall, ook bekend als dj Afrojack, zijn interesse te hebben verloren in zijn kasteelvilla.

Met zestien kamers, waaronder acht slaapkamers, en een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, komt deze imposante landgoed in het Vlaamse Kalmthout nu te koop met een vraagprijs van zeven miljoen euro, zoals gemeld door Quote.

In 2020 verwierf de internationaal bekende Nederlandse dj dit kasteel, hetzelfde jaar waarin hij trouwde met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde sportautomerk Lamborghini.

Dit kasteel, gelegen op vijf hectare grond en omringd door groen, biedt totale privacy, volgens De Boer & Partners, de makelaar.

Interessant weetje: dit landgoed wordt genoemd De…Met diverse luxe voorzieningen zoals een binnenzwembad met zuilen, een wellnessgedeelte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak, is Markgraaf een indrukwekkend landgoed dat ook beschikt over een buitenbak en stallen voor zeventien paarden.

Afrojack kocht het landgoed voor een hoog bedrag, hoewel het precieze bedrag onbekend is.

Vroeger werd het landgoed door zakenman Jan Rijsdijk te koop aangeboden voor 20 miljoen euro, wat later werd verlaagd naar 15 miljoen euro zonder succes.

Uiteindelijk besloot Afrojack het landgoed te kopen nadat Rijsdijk de verkoop van een deel van het terrein aan een natuurorganisatie had goedgekeurd.

Rijsdijk gaf aan dat hij destijds 7,5 miljoen euro betaalde voor de renovatie van het hoofdgebouw. Hij zei: “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”

“Daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Ik ben goed op weg, haha!” werd destijds aan Quote onthuld.

Alleen al de kosten voor licht en verwarming bedroegen zo’n 2.500 euro per maand, zo vertelde hij.

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven