Dame won miljoenen in de loterij en is nu blut: ‘Heb daar enorm veel spijt van’

WhatsApp Image 2024 04 12 at 220429 1jpg

De toekomst van de Engelse tiener Callie Rogers leek rooskleurig toen ze een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij.

Op 37-jarige leeftijd worstelt ze echter om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks haar grote winst destijds.

Rogers won destijds het enorme bedrag van 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro. Haar verhaal roept vragen op over hoe een minderjarige aan een loterij kan deelnemen, gezien de leeftijdsgrens nu op 18 jaar ligt.

Terwijl ze voorheen slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers drastisch na haar loterijwinst.

Helaas gaf ze haar geld roekeloos uit in plaats van er verstandig mee om te gaan, waardoor het al snel verdween.

Het advies van de loterij negeerde ze door haar jeugdige onervarenheid en ze besteedde grote bedragen aan haar uiterlijk, designerkleding en gulle giften aan vrienden en familie.

Haar fortuin verdween snel aan luxe feesten en de aankoop van een huis, waardoor ze in 2021 failliet werd verklaard en gedwongen was een uitkering aan te vragen.

Nu probeert Rogers, na een paar jaar, haar leven weer op te bouwen. Ze volgt een opleiding tot verpleegkundige en werkt als verzorgster.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven