Beschuldigingen aan adres vriendje Jutta Leerdam: ‘Ik ben er absoluut van overtuigd’

WhatsApp Image 2024 03 28 at 193117 1jpg

Al jaren staat Jake Paul, de wereldwijd bekende vriend van Jutta Leerdam, bekend als een controversieel figuur.

Hoewel hij als influencer veel controverse heeft veroorzaakt, heeft Paul zich de laatste jaren gericht op zijn bokscarrière, met succes.

Zijn opmars in het boksen begon in augustus 2018 met een amateurwedstrijd tegen Deji Olatunji, die hij won via technische knock-out.

Paul heeft sindsdien professionele gevechten gevoerd tegen onder andere Nate Robinson, Ben Askren, Tyron Woodley (tweemaal), Anderson Silva, Nate Diaz, Andre August, en Ryan Bourland.

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

In februari 2023 leed Paul zijn eerste professionele nederlaag via split beslissing tegen Tommy Fury.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Hoewel gepland om in juli tegen de legendarische Mike Tyson te vechten, ondervindt Paul momenteel verschillende problemen.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Er is veel kritiek op Paul omdat hij voornamelijk tegen oudere, gepensioneerde boksers vecht, wat volgens critici puur voor de show en het geld is.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

De 30 jaar oudere Tyson is een belangrijke bron van deze kritiek. Het gevecht zal naar verwachting op Netflix worden uitgezonden, ongeacht de uitkomst.

Jutta Leerdam krijgt bizarre kritiek op relatie met Jake Paul: ‘Ze laat zich verleiden’🤔😬

Terwijl beide vechters zich voorbereiden, worden er beschuldigingen geuit aan het adres van Jake. MMA-vechter Colby Covington beweert dat Paul’s gevechten nep zijn en dat hij d0ping gebruikt.

Jake Paul scoort punten door video online te zetten van de blote kadetten van Jutta Leerdam!

Covington zegt in reactie op het gebeuren: “Dit schaadt de reputatie van Tyson. Hier komt een YouTuber aan die de zwaargewichtkampioen van de wereld neerhaalt.”

Volgers reageren massaal op post van Jutta en Jake Paul: ‘Moderne versie van Pamela Anderson’

Verder gaat Covington nog in op de situatie met de uitspraak: “Deze YouTubers brengen aandacht en geld naar een sport die op sterven na dood is.”

Ook voegt hij toe: ”Ik begrijp dat wel en ik geef ze groot gelijk. Maar het zijn geen echte wedstrijden. Alle gevechten van Paul zijn nep.”

Verder uit hij zijn mening: ”Hij communiceerde duidelijk met Woodley tijdens hun gevecht. Dat gebeurde ook tegen Nate Diaz. Ik ben er absoluut van overtuigd dat al zijn gevechten geregisseerd zijn.”

Covington vervolgt: ”Allemaal voor geld en entertainment. Hij denkt dat hij stoer is, maar hij vecht alleen tegen mannen die in de veertig zijn.”

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

Zijn beschuldigingen gaan verder: ”Of zelfs in de zestig, zoals met Tyson. Hij gebruikt alle soorten doping. Hij is een wandelend laboratorium. Hij wordt volgespoten met alle chemicaliën die de mens kent.” Deze beschuldigingen kunnen mogelijk de weg naar het gevecht met Tyson bemoeilijken.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven