Boer Harm krijgt concurrentie: Boerin Trien wil ook profiteren van zijn succes!

WhatsApp Image 2024 05 07 at 180458 2jpg

Inmiddels is Boer Harm een bekend figuur geworden op het Nederlandse platteland, met een mysterieuze identiteit die verborgen gaat achter een boerenmasker.

Er zijn vaak speculaties over zijn werkelijke identiteit. Lange tijd werd gedacht dat producer David Bouman achter het masker zat, vanwege overeenkomende tatoeages en andere aanwijzingen.

Echter, recente beelden tonen Harm en Bouman samen backstage, waardoor het mysterie blijft bestaan en de zoektocht voortduurt.

Ondertussen heeft zich een nieuwe speler op het toneel gemeld: Boerin Trien, mogelijk een ver familielid van Boer Harm.

Zij lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten met het

‘Trekkers Kiek’n’-nummer.

Blijft het onduidelijk of Boer Harm Boerin Trien ziet zitten of wat hij van haar muzikale pogingen vindt. Haar accent is goed, maar de vraag is of het masker past.

De gemeenschap staat nu voor een keuze: wordt Boerin Trien net zo’n fenomeen als Boer Harm, of zal haar ster net zo snel dalen als dat hij rees?

Het antwoord zullen we ontdekken na het bekijken van haar videoclip. Denk je dat Boerin Trien het platteland net zo zal veroveren als haar voorganger?

De videoclip moet je maar bekijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven