Boek Harm zonder masker terwijl hij zich omkleedt te zien op camera!

brhjpg

De opmerkelijke Boer Harm, die bekend staat om zijn rapkunsten met masker en pakkende nummers, lijkt momenteel overal te zijn.

Zijn hits, waaronder een kindvriendelijke versie van ‘Brommers Kieken’, blijken enorm populair en lijken bijna iedereen aan te spreken.

Met maar liefst 300 boekingen en een optreedtarief van 3300 euro voor 30 minuten, voorspellen sommigen dat Boer Harm binnenkort een miljonair zal zijn.

Een van de geheimen achter het succes van Boer Harm lijkt zijn masker te zijn, ontworpen door Sergey Mezhericher en verkocht voor zo’n 500 euro op Etsy.

Hoewel het masker oorspronkelijk gebaseerd was op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het een lucratieve investering te zijn voor Boer Harm, ook bekend als David Alfred Bouman.

Hoewel het lang onduidelijk is of er een verband bestaat tussen het masker en zijn succes,

Door de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ is het mysterie onthuld van wie er schuilging achter het masker van Boer Harm.

Uit de domeinregistratie blijkt dat Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, eigenaar is van het domein, wat bevestigt dat David Bouman degene is achter het masker.

Hoewel velen niet vertrouwd zijn met David Bouman en zijn uiterlijk niet kennen, circuleren er nu beelden uit het Friese Blije waarop een man zonder masker te zien is, die zich verkleedt als Boer Harm.

Echter lijkt deze persoon niet David Bouman te zijn, gezien zijn echte gezicht anders is dan het masker dat hij draagt, welke elders verkrijgbaar is.

Niettemin wordt er voorspeld dat tijdens carnaval 2025 vele mensen verkleed zullen gaan als Boer Harm in ons landje.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven