De döner kebab is vaak de snack die je graag wilt na een lange werkdag of na een avondje uit.
Of je nu door de stad loopt na je werk of na een avondje uit de club gaat, de aantrekkingskracht van een sappige kebab is moeilijk te weerstaan.
Één man bezocht een kebabfabriek en kreeg een compleet andere kijk op deze populaire snack.
“Er is maar één ding waar je aan kunt denken: een dikke, vette, smerige kebab, natuurlijk.” vertelt hij. Er zijn fabrikanten die beweren dat hun kebabs hoofdzakelijk lamsvlees bevatten, maar dat blijkt niet altijd waar te zijn.
Een medewerker van de fabriek onthulde dat er gevallen zijn waarbij varkensvlees in kebabs is aangetroffen.
Een onaanvaardbare praktijk is de verkoop van kebabs die als lamsvlees werden verkocht, vooral voor de moslimgemeenschap.
Naar de analyse van negen kebabs uit verschillende zaken is dieper gedoken door ze naar een DNA-laboratorium te sturen.
“In sommige gevallen is zelfs varkensvlees aangetroffen, wat absoluut onaanvaardbaar is voor de moslimgemeenschap,” zei de fabrieksmedewerker.
Sporen van rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip, en zelfs exotischer vlees zoals paard of ezel zijn onderzocht in de kebabs door Paul Hancock, forensisch wetenschapper.
De uitkomst was opvallend: “slechts één van de negen geteste kebabs bevatte uitsluitend lamsvlees.”
1. De moslimgemeenschap keurt dit ten zeerste af!
2. De bevindingen van dit onderzoek tonen verrassende resultaten…
3. Het is zeer waarschijnlijk dat de kebab niet meer hetzelfde smaakt!
4. Consumenten worden duidelijk misleid!
5. De uitkomsten van het onderzoek zijn zeker alarmerend!