Openhartige John de Bever: De reden waarom hij geen trouwring meer draagt.

bevyjpg

Onlangs vierden John de Bever en Kees Stevens hun vijftiende huwelijksverjaardag, een mijlpaal die door velen niet verwacht werd gezien de snelle start van hun relatie. Het paar heeft bewezen dat ze tegen alle verwachtingen in nog steeds gelukkig samen zijn, ondanks de initiële twijfels van vrienden en familie.

Angstige momenten voor John de Bever: ‘Ik hou er rekening mee’

In een interview met De Telegraaf deelde Kees een interessant detail over hun relatie: “Er waren zelfs weddenschappen dat we het geen twee weken zouden volhouden,” aldus Kees. Een opmerkelijk feit is echter dat John geen trouwring meer draagt, zoals hij uitlegt in een interview met het weekblad Privé.

Kees Stevens doet bizarre onthulling: Hij en John de Bever leiden gescheiden leven!

John legt uit: “Ik vind het lastig om een ring te dragen,” terwijl Kees, die wel zijn ring draagt, begrip toont voor Johns keuze: “Liefde zit niet alleen in een ring.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

Ondanks het gelukkige huwelijk leiden John en Kees enigszins gescheiden levens, vooral in hoe ze hun tijd indelen.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

Kees merkt op dat hij vaak alleen naar premières gaat vanwege hun drukke gezamenlijke werkweek. “We doen doordeweeks alles samen voor de reallifesoap, dus in het weekend neem ik soms tijd voor mezelf als John optreedt,” vertelde Kees aan weekblad Party.

Zenuwslopend moment voor John de Bever: ‘Ik moest naar de dokter’

John daarentegen kiest er vaak voor om na een druk weekend thuis te blijven, vooral als er op maandag een première gepland staat.

Zorgen en angst voor John de Bever: ‘Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen’

Deze dynamiek laat zien hoe het paar een balans heeft gevonden die voor hen werkt, waarbij ze zowel hun professionele als persoonlijke leven succesvol managen.

Kees Stevens krijgt professionele hulp: ‘Verdriet wat mij keer op keer overmant’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven