Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw geweest’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Tegenwoordig is bondscoach Ronald Koeman druk in de weer met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tijdens deze periode heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al geruime tijd gelukkig is, recentelijk een openhartig gesprek gevoerd.

Allereerst bracht Bartina droevig nieuws naar buiten: enkele dagen geleden onthulde ze dat de borstkanker is teruggekeerd en nu door haar artsen als chronisch wordt bestempeld.

“Op dit moment ben ik stabiel. Er staan echter vier, vijf planken met medicijnen. Hiermee kan je oud worden. Dat zorgt voor een positief gevoel,” meldde Bartina tijdens haar interview met VROUW Magazine.

Het echtpaar verblijft in Spanje, waar ze genieten van hun leven. Bartina heeft ook iets meer onthuld over de relatie met Ronald, die momenteel stabiel is, maar dat was niet altijd het geval.

”Er was eens dat ik iemand ontmoette en die persoon beviel me wel! Het kan ook zijn dat ik op dat moment wat meer toenadering zocht, omdat Ronald me op dat moment niet genoeg aandacht gaf.”

Uiteindelijk maakte Bartina de keuze om haar echtgenoot trouw te blijven, iets wat niet gezegd kan worden van haar man Ronald.

”Hij was niet altijd even braaf.” Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens buiten de lijntjes gekleurd’.

Volgens Bartina is dat eigenlijk normaal. ”We hebben geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd honderd procent monogaam.”

Enkele uitspraken brengen herinneringen terug. “Die tijd is nu verleden tijd nu we ouder worden,” vertelt Bartina.

1. Het is de vraag of Ronald, haar echtgenoot, blij is met de openhartigheid…
2. Ronald Koeman wordt door sommigen niet als volmaakt beschouwd.
3. Waarom deze onthullingen in de openbaarheid brengen?
4. Waarom persoonlijke verhalen delen op dit moment?
5. Het lijkt alsof Ronald Koeman niet zo’n beste echtgenoot is…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven