Babette van Veen deelt verdrietig nieuws: Fans hebben het zwaar!

veenjpeg

Liefhebbers van de succesvolle Nederlandse televisieserie “Goede Tijden, Slechte Tijden” beleven op dit moment intense emoties.

In de serie vertolkt Babette van Veen de rol van Linda. Haar aankondiging om tijdelijk afscheid te nemen van Meerdijk heeft veel kijkers verdrietig gemaakt.

De afgelopen tijd was erg turbulent voor Linda in de serie, met allerlei gebeurtenissen zoals een scheiding.

Naar aanleiding hiervan heeft het personage besloten om naar Curaçao te vertrekken en daar drie maanden als eventmanager te werken.

Hoelang Linda afwezig zal zijn in de serie is nog niet bekend, maar het is duidelijk dat haar gemis sterk gevoeld zal worden door fans.

Vele kijkers hebben hun wens geuit onder het aankondigingsbericht dat haar vertrek slechts tijdelijk zal zijn, terwijl anderen laten weten haar nu al te missen.

Een woordvoerder van GTST heeft eerder aan RTL Boulevard toegelicht dat het gebruikelijk is dat acteurs tijdelijk uit de serie geschreven worden om ruimte te maken voor andere verhaallijnen.

Dit lijkt ook het geval te zijn met Linda. Babette van Veen, die Linda speelt, heeft in verschillende periodes gedurende 17 jaar een rol gehad in de soap.

Tegelijkertijd nadert de serie een spannende zomercliffhanger die mogelijk in het teken zal staan van het afscheid van nog een langdurig personage, Laura.

Jette van der Meij, die de rol van Laura vertolkt, heeft eerder dit jaar aan Story verteld dat haar personage de serie zal verlaten:

“Ik weet nu al hoe mijn verhaallijn gaat aflopen en dat is een keuze waar ik vrede mee heb.”

De trouwe fans van de populaire serie zitten vol spanning te wachten op wat de komende afleveringen zullen brengen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven