Andre Hazes speelt openkaart over Rachel: ‘Als mijn moeder kwaad zou willen’

WhatsApp Image 2023 11 16 at 220329jpeg

Tijdens een televisie-interview onthulde André Hazes dat hij eventueel zijn artiestennaam zou moeten wijzigen als zijn moeder, Rachel, daarom zou vragen.

Het was een kwestie van tijd: Rachel en Andre breken definitief met elkaar!

De zanger staat bekend onder zijn achternaam ‘Hazes’, die niet alleen zijn artiestennaam is, maar ook een geregistreerd merk dat in handen is van zijn moeder.

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Tijdens zijn optreden in de talkshow ‘De Tafel van Gert’, gepresenteerd door Gert Verhulst, legde André Hazes uit:

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

,,Het is zelfs zo dat als mijn moeder kwaad zou willen, ik mijn artiestennaam zou moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is,” legt André uit.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Hij voegde toe dat hij niet op de hoogte is van de inkomsten van zijn moeder uit het merk ‘Hazes’, maar hij vermoedt dat het aanzienlijk is. “Je hoeft zeker geen medelijden met haar te hebben,” zei hij.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

André benadrukte tevens dat hijzelf geen direct financieel voordeel heeft van de merknaam en dat hij hard moet werken voor zijn inkomen.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

,,Daarom moet ik een tour doen. Ik moet zelf keihard werken,” verklaarde hij. Deze kwestie maakt deel uit van een bredere juridische strijd binnen de familie, waar ook André’s zus Roxeanne bij betrokken is.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig een geen kind gevoeld’

Het geschil draait om het recht van hun moeder om zichzelf erfgenaam te noemen van André Hazes senior, iets dat door de rechtbank is erkend hoewel het officieel niet correct is. Roxeanne heeft een bodemprocedure gestart om dit opnieuw te laten beoordelen.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

De relatie tussen André en zijn familie, inclusief zijn zus Roxeanne, is complex. Hij heeft echter recentelijk aan RTL Boulevard laten weten dat er verbetering in zit. ,We gaan niet elke dag bij elkaar op de koffie, maar het contact is heel goed.”

Belangrijke stap voor Andre en Roxeanne: ‘Dit moest echter zo geheim blijven’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven