Andre Hazes beledigt zijn moeder tijdens optreden: Niet netjes!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Tijdens zijn performance op Breda Live heeft André Hazes opnieuw voor commotie gezorgd door de aanwezigen te vragen om ‘vreemde woorden’ te schreeuwen, wat een ongemakkelijk incident veroorzaakte.

Na het roepen van het woord ‘hoer’ door een toeschouwer, reageerde de zanger met de vraag: ”Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Dit zorgde voor ongemakkelijke momenten, gevolgd door een poging van Hazes om de situatie te kalmeren door het als een grap af te doen. Hij verklaarde: ”Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controverse escaleerde toen zowel Hazes als het publiek vervolgens herhaaldelijk het woord ‘hoer’ riepen, wat resulteerde in veel verontwaardiging en kritiek.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW vertelde André Hazes dat, hoewel hij zijn relatie met zijn zus Roxeanne heeft weten te herstellen, hetzelfde niet geldt voor zijn moeder.


André benadrukte het gebrek aan contact door te zeggen: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” aldus André.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Verder zei hij: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Eerder dit jaar sprak André zich uit over zijn moeder, met wie hij een juridisch geschil heeft over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” vertelde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André erkent dat zijn moeder flink verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Er werd kort verwezen naar de nog lopende juridische strijd over de erfenis tussen Roddelzus en Moederbeer. Een uitspraak van de zanger: “In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

In september vorig jaar kondigde Roxeanne aan dat ze een rechtszaak is begonnen tegen Moederlief, vanwege mogelijke onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader André Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Ondanks dat Rachel volgens het wettelijke testament geen erfgenaam is, is besloten dat ze zich tijdelijk zo mag noemen vanwege de vertraging door Roxeanne in het aanvragen van een kort geding. Een bodemprocedure zal nu uitsluitsel moeten geven, zoals opgelegd door de rechter.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Dit verdient absoluut niet de schoonheidsprijs!
2. Hij probeerde vervolgens te redden wat er te redden viel.
3. Dit gaat wel echt veel te ver!
4. Dit is echt heel pijnlijk voor zijn moeder Rachel.
5. Zulke uitspraken zijn gewoon te idioot voor woorden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven