Lily organiseert bijzondere marathon: ‘Mijn vader zal erg trots zijn als ik hierin slaag’

WhatsApp Image 2024 10 20 at 191012 1jpg

Als dochters een bepaalde leeftijd bereiken en beginnen te daten, zijn veel vaders vaak nerveus of bezorgd.

Op internet circuleren regelmatig video’s waarin vaders hun dochters streng ondervragen over mogelijke liefdesbelangen.

Desalniettemin zijn er ook vaders die buitengewoon trots zijn op de keuzes van hun dochters, zelfs als die keuzes nogal onconventioneel zijn.

Een opvallend voorbeeld hiervan is de vader van Lily Phillips uit Derbyshire, Engeland. Lily heeft een populaire modellenpagina en staat volledig achter haar eigen carrièrekeuzes.

Om meer aandacht te genereren en haar volgers op sociale media te vergroten, heeft ze een opmerkelijk plan bedacht: een marathon waarbij ze beweert dat ze op één dag 100 mannen wil ontmoeten in Londen.

Aan Lily wordt verwacht dat ze tussen de 50.000 en 100.000 euro zal verdienen met een geschatte sessieduur van ongeveer 15 uur.

Lily plaatste een aanmeldformulier op haar sociale kanalen met meer dan 450.000 volgers en ontving al snel vele reacties.

Na het ontvangen van duizenden aanmeldingen heeft ze ongeveer 200 mensen geselecteerd die zullen worden toegevoegd aan groepschats.

Als onderdeel van haar evenement zal ze groepen van 12 mannen per tijdslot kiezen, onder toejuiching van haar volledig ondersteunende vader.


Volgens Lily heeft haar vader geen enkel bezwaar tegen haar genomen beslissing en prijst hij haar ondernemerschap.


“Ik heb ouders die me liefdevol steunen in mijn carrière, en ik weet zeker dat mijn vader trots zal zijn als ik deze opdracht volbreng.”

1. Volgens haar eigen verklaringen hebben haar ouders volledige steun…
2. Het lijkt me niet dat ouders hier blij mee zouden zijn…
3. Haar vader schijnt volledig achter haar plan te staan volgens haar…
4. Als ze mijn dochter zou zijn, dan zou ze weg kunnen gaan rennen!
5. Ze selecteert twaalf mannen voor haar evenement per tijdslot…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven