Zorgelijke situatie voor Rene le Blanc: ‘Ik zag mensen van het dak springen’

WhatsApp Image 2024 10 20 at 183249 2jpg

Op dit moment gaat het niet zo goed met zanger René le Blanc, die bekend is van het programma Ik Geloof In Mij.

Sinds kort heeft hij te maken met ernstige gezondheidsproblemen, zo vertelde hij in een openhartig gesprek met weekblad Story.

“Het einde is nog niet in zicht,” meldde de zanger, die ondanks zijn ongemakken streeft naar een internationale doorbraak.

De laatste tijd zijn de omstandigheden zwaar voor Le Blanc. Eerst werd hij getroffen door een longontsteking, gevolgd door een infectie die zijn geplande vakantie tenietdeed.

Rene le Blanc heeft duidelijke boodschap voor de grote losers die kritiek op hem hebben!

Dit resulteerde in een gewichtsverlies van vijf kilo. Maar daar eindigde het niet. Op dit moment heeft de zanger te maken met een lage hernia die pijn veroorzaakt in zijn benen.

Rene le Blanc heeft groots plan klaarliggen: ‘Gelukkig zijn er nog geen klachten’

Na zeven weken medicatie te hebben ingenomen, ervaart René een lichte verbetering. Van een volledig herstel is echter nog geen sprake. Hij deelt: “Het is nog lang niet over. Zeker niet. Maar sinds een week gaat het iets beter,”.

Rene le Blanc wil niet trouwen met zijn grote liefde Jolanda: ‘Ik heb niets aan jaknikkers’

Een operatie is momenteel niet noodzakelijk, verklaart de zanger van If I Tell You. Hij zegt: “Met ontstekingsremmers en pijnstillers moet het straks wel goedkomen,”.

Rene le Blanc wil niet trouwen met zijn grote liefde Jolanda: ‘Ik heb niets aan jaknikkers’

Nadat hij oxycodon voorgeschreven had gekregen, ondervond René ongewenste neveneffecten.

Rene le Blanc wil niet trouwen met zijn grote liefde Jolanda: ‘Ik heb niets aan jaknikkers’

De medicijnen veroorzaakten waanbeelden en hallucinaties bij René, die deelt: “Ik zag mensen van het dak afspringen en wist niet meer of het echt was.”


Ook opvallend is de recente verandering in uiterlijk van René: plotseling verscheen hij met een baard, iets wat we niet gewend zijn.


Hij verklaart dat hij dit doet voor zijn carrière in Duitsland, omdat hij gelooft dat een baard kan helpen bij het doorbreken. Ondanks het uitblijvende succes blijft de zanger vastberaden en geeft hij niet op.


1. Het gaat al tijden niet goed met de zanger Rene le Blanc.
2. Naar eigen zeggen is het nog lang niet over.
3. Wij wensen de zanger en zijn vrouw heel veel sterkte.
4. Het einde is volgens de zanger nog lang niet in zicht.
5. De zanger worstelt zich door een zeer moeilijke periode heen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven