Beau van Erven Dorens krijgt kritiek: ‘Hij heeft iets vervelends gedaan vorig jaar’

bejpg

Volgens Evert Santegoeds heeft Beau van Erven Dorens definitief een onaangename indruk gemaakt. De hoofdredacteur van Privé is nog altijd teleurgesteld over een incident van vorig jaar, waarbij Beau iets heeft gedaan wat volgens hem niet door de beugel kon. “Hij heeft dat afgedaan zonder mij ook maar één keer te bellen,” zei Santegoeds.

Dit incident vond plaats toen Beau tijdens een gesprek met een journalist van Privé liet doorschemeren dat hij misschien zou stoppen met televisiewerk.

Nadien publiceerde het magazine een artikel hierover, maar Beau ontkende al snel dit gesprek te hebben gevoerd.

Privé had echter bewijsmateriaal in handen, waardoor Beau uiteindelijk openlijk zijn excuses moest aanbieden voor het twijfelen aan de geloofwaardigheid van het magazine.

Ondanks de excuses blijft Santegoeds bij zijn standpunt en maakt hij duidelijk dat de relatie met de presentator voorgoed anders zal zijn.

Tijdens een aflevering van zijn podcast werd Beau’s emotionele presentatie in zijn show Casa di Beau besproken.

Evert merkte op: “Ja, maar daar is Beau wel een meester in. Beau is gewoon – ik zeg niet dat het niet oprecht is – een emotionele man, maar hij heeft me vorig jaar wel een streek geleverd waardoor ik denk: nou, Beau, laat maar.”

De hoofdredacteur van Privé lijkt duidelijk geen interesse meer te hebben in verdere samenwerkingen of contact met de bekende presentator van de talkshow.

Volgens hem heeft Beau hem echt verraden. “Door te beweren dat wij het verzonnen hadden dat hij zou stoppen, naar Italië zou verhuizen en dat alles goed met hem ging. Hij ontkende toen: ‘Ik heb nooit met iemand van Privé gesproken.’”

“We hebben gelukkig bewijs op band en foto’s van het interview, maar hij heeft het zonder mij ooit te bellen terzijde geschoven en dat is niet netjes.”

1. De deur is definitief gesloten, geen samenwerkingen meer!
2. De relatie met Beau is voorgoed veranderd…
3. Hij heeft geen interesse meer in contact met Beau.
4. Voor hem geen contact of samenwerkingen meer met Beau.
5. Naar eigen zeggen heeft Beau hem een naaistreek geleverd.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven