Erica Meiland reageert op deze zanger: ‘Deze opmerking klinkt niet vriendelijk’

ericjpg

Erica Meiland heeft scherp gereageerd op een recente opmerking van Frans Bauer over haar familie, en lijkt niet blij te zijn met wat hij te zeggen had. “Heel onaardig,” verklaarde zij.

In een interview met weekblad Privé heeft Frans Bauer, bekend van de realityserie De Bauers, aangegeven dat er geen nieuwe reeks van de serie zal komen.

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: 'Dat was toch vreselijk, je moet je schamen'😲😣

Ondanks het hoge kijkcijferaantal zei hij: “Gemeten aan het succes zou je zeggen: we doen nog een ronde en nog een ronde, maar dan ga je het uitmelken en krijg je het Meiland-effect.”

Frans Bauer heeft slapeloze nachten en hoopt mensen te bereiken met zijn boodschap!

Met deze opmerking lijkt Frans te willen voorkomen dat zijn programma te veel wordt uitgerekt, zoals volgens hem het geval is bij de Meiland-familie.

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: 'Het is te gek voor woorden'

“Dan is de koek op een gegeven moment op,” voegdeErica Meiland reageerde geschokt op een opmerking die Frans Bauer had gemaakt, maar zei erover in een interview met Weekend: “Deze uitspraak komt heel onaardig over.” Desalniettemin vermoedde Erica dat Frans misschien iets anders bedoelde. Ze gaf aan: “Ik ken de media inmiddels en Frans schat ik in als een aardige man. Ik denk daarom dat Frans heeft gezegd dat ze maar één seizoen willen en niet meerdere, zoals de Meilandjes.”

Ondanks deze situatie is het niet de eerste keer dat Frans Bauer kritisch was over de familie Meiland. Zo had hij eerder aangegeven dat hij nog nooit naar Chateau Meiland had gekeken en niet bekend was met de familie.

Frans had ook gezegd: “Hoe heet die vent ook alweer? Ja, Martien. Ook niet eerder gezien of gesproken.” Toen hij met zijn vrouw in Noordwijk was, waar de Meilandjes wonen, viel het hem op…

Die persoon is boos:

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

“Ik denk dat daar een soort bouwplaats was of zoiets waar mensen sliepen. Toen waren ze denk ik nog aan het renoveren. Dus Maris zei tegen mij: ‘Hier woont Meilandje.’ Ik dacht eerst dat ze het over schapen had.”

Frans Bauer reageert op de geruchten: ‘Ik heb een contract bij mijn vrouw’😬😫

1. Erica lijkt niet blij te zijn met deze opmerkingen…
2. Deze recente opmerking vindt Erica heel erg onaardig…
3. Ze zullen geen vrienden worden.
4. Nu is het afwachten tot hij reageert!
5. De uitspraak noemt ze erg onaardig!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven