Supermarkt haalt product terug: “Eet dit niet!”

sps 1jpg

Er wordt een speciale waarschuwing gegeven door DekaMarkt met betrekking tot de bami goreng kipsaté van Deka’s Keuken.

Vanwege een verpakkingsfout is de verkeerde houdbaarheidsdatum vermeld op de verpakking, waardoor het product onmiddellijk uit de winkels is gehaald.

De bami maaltijd heeft een onjuiste houdbaarheidsdatum van 13-10-2024. Klanten die dit product thuis hebben, wordt ten zeerste afgeraden om het te consumeren.

Welk product betreft het?

  • Bami goreng met kipsaté
  • EAN-code: 8713834098168
  • Te Gebruiken Tot: 13-10-2024

Klanten die het product hebben aangeschaft, kunnen dit terugbrengen naar de winkel. Zij zullen een volledige terugbetaling ontvangen.

Een aankoopbewijs is niet vereist. Voor verdere informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3135555 of op dekamarkt.nl.

1. De supermarkt benadrukt ten zeerste dat het product niet geconsumeerd moet worden! 2. Klanten die het product hebben gekocht, kunnen het retourneren! 3. Het product kan worden teruggebracht en er wordt een volledige terugbetaling verstrekt. 4. Er is een fout gemaakt op de verpakking met betrekking tot de datum! 5. De supermarkt vraagt klanten om extra waakzaam te zijn!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven