Tamara Elbaz hoort vreemd nieuws over aanval: ‘Ik snap er niets van’

teajpg

Tamara Elbaz kreeg onlangs te horen dat de verdachten die betrokken waren bij het incident waarbij ze slachtoffer werd, weer op vrije voeten zijn.

Deze wending zorgt voor veel onbegrip bij haar. Tamara deelt haar gevoelens hierover in een bericht op Instagram: “Het is echt onbegrijpelijk,”.

Eerder werd Tamara overdag in Amsterdam aangevallen door twee minderjarigen, terwijl haar 4-jarige zoontje toekeek.

Zonder directe aanleiding werd ze aangevallen en de politie vermoedt dat het om een gerichte actie ging. De twee verdachten werden kort na het incident gearresteerd.

Haar ontzetting is groot nu de jongens slechts anderhalve week na de aanval op vrije voeten zijn. Tamara deelt: “Vanochtend heb ik te horen gekregen dat de verdachten die mij hebben aangevallen niet meer vast blijven zitten,,”.

Volgens een uitspraak:

Een persoon heeft aangegeven dat ze nog steeds last heeft van de aanval, zowel fysiek als mentaal. De vrijlating van de daders heeft haar verbaasd en ze is bezorgd over haar veiligheid.

Een opmerking van haar:

Ter afsluiting:

Uit een citaat blijkt: “Hopelijk komt er snel een oplossing en is er licht aan het einde van de tunnel. Want die onzekerheid is echt afschuwelijk.”

Dit bericht op Instagram bekijken

1. Te bizar voor woorden dat dit allemaal kan!
2. Wensen haar heel veel kracht en sterkte met dit nieuws.
3. Dit is gewoon te schandalig voor woorden!
4. Het wordt steeds gekker in ons kleine Nederland!
5. Logisch dat ze van slag is door dit bizarre nieuws!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven