BenB Vol Liefde Malgosia heeft geen geheimen: Iedereen mag haar foto’s zien!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 174043jpg

Malgosia heeft ervoor gekozen al haar foto’s en video’s openbaar te delen op Instagram, in tegenstelling tot de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde die hun social media-accounts privé houden. Dit omvat een groot aantal afbeeldingen, inclusief enkele gewaagde foto’s.

Malgosia heeft veel publieke aandacht gekregen in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde.

Dit is deels te danken aan haar verleden, waarbij ze in drie verschillende Nederlandse gevangenissen heeft gezeten, en deels aan haar gedurfde online aanwezigheid.

Op haar Instagram-pagina deelt Malgosia onder andere foto’s in lingerie, beach snapshots en zelfs video’s waarin ze haar billen laat zien.

In de uitzending probeerde Malgosia de liefde van Albert te winnen. Ondanks dat ze samen de nacht hebben doorgebracht, moest Malgosia uiteindelijk toch afscheid nemen.


Ondanks haar wens dat het niet vergeten zou worden, liet ze voor de camera zien dat Alberts sigaretten naast haar bed lagen.


De beweringen van Albert en Malgosia over het aantal nachten dat de kasteelheer bij haar in bed heeft doorgebracht, verschillen.


Malgosia’s openheid, zowel online als op televisie, zorgt voor gespreksstof bij de andere deelnemers en de kijkers thuis.

“Deze grafische afbeelding is gepost op Instagram”

Een bericht gedeeld door Małgorzata Łukaszczyk (@xmalgorzatalukaszczykx)

Waar de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde ervoor kozen hun social media-accounts af te schermen, heeft Malgosia besloten al…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven