Ex-vrouw van Ralf Schumacher voelt zich bedrogen na zijn coming out: ‘Ik heb mijn beste jaren verspild’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 112913jpeg

Op dit moment staat de relatie tussen Ralf Schumacher (49), voormalig Formule 1-coureur, en zijn ex-vrouw Cora onder druk.

Nu Ralf Schumacher, de broer van Michael Schumacher, recentelijk openlijk uitkwam voor zijn geaardheid, heeft Cora twijfels geuit over de oprechtheid ervan.

Op social media plaatste Ralf Schumacher recentelijk een foto met zijn Franse manager Étienne Bousquet-Cassagne, waarbij hij zijn vreugde uitdrukte over hun relatie.

“Het leven is het mooist wanneer je de juiste persoon aan je zijde hebt, met wie je alles kunt delen. Wij zijn erg gelukkig en zijn jullie dankbaar,” voegde hij eraan toe bij de foto, waarmee hij zijn openheid bevestigde.

In een interview met Der Spiegel uitte Cora haar teleurstelling over de manier waarop ze op de hoogte werd gebracht van het nieuws.

“Ik had graag gezien dat hij mij had betrokken bij zijn beslissing. Dat zou een blijk van respect zijn geweest,” zei ze teleurgesteld.

“Het uit de kast komen heeft altijd gevolgen voor de mensen om je heen – inclusief je ex-vrouw, met wie je een kind hebt,” merkte ze op.

“Toen ik het hoorde, voelde het alsof mijn hart doorboord werd. Het is zijn goed recht om dit met de wereld te delen, maar heeft hij ooit nagedacht over de gevolgen voor mij?”


Eerder deden geruchten de ronde over een mogelijke intieme relatie tussen Schumacher en zijn manager, die destijds ontkend werden door Ralf.


“Toen ik hem confronteerde met de roddels, beweerde hij dat ze niet waar waren. Ik vertrouwde hem volledig. Hij suggereerde dat ik dingen verkeerd interpreteerde en misschien professionele hulp nodig had.”


Nu voelt Cora zich bedrogen na de recente onthullingen. “Ik heb het gevoel dat ik mijn kostbare tijd heb verspild. Veel vragen blijven in mijn hoofd rondspoken. Was hij wel eerlijk tegen me? Voelde hij echt liefde voor mij?”


De onthullingen lijken een diepe impact te hebben op hun relatie, waarbij Cora worstelt met de nieuwe realiteit en de vele vragen die naar boven zijn gekomen.


De relatie tussen voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher (49) en zijn ex-vrouw Cora is momenteel allesbehalve goed. Nadat de broer…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven