Malgosia vertelt openhartig over haar avondje met Albert!

mg6jpg

In eerste instantie leek het een sprookje te worden tussen Malgosia en Albert in het zeer populaire programma B&B Vol Liefde.

Albert omschreef haar als “een zonnetje” en de twee brachten zelfs een intieme nacht samen door. Echter, nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze scherpe kritiek op Albert.

Ondanks dat Malgosia aan medekandidate Joyce enthousiast was over hun nacht samen, onthult ze in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk totaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit alles gebeurde op zijn initiatief,” vertelt ze over de nachtelijke gebeurtenis. “Ik ben zelf namelijk nooit degene die mannen versiert. Ik vond hem niet interessant.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar al snel deed twijfelen aan hun connectie.

Met genoeg reden om eerder te vertrekken, hoewel er geen verdere details gedeeld worden, verklaart ze.

Malgosia bevestigt ondanks de moeilijkheden dat ze van plan is naar de reünie te gaan. “Naar de reünie gaan is een vanzelfsprekendheid voor mij,” zegt ze.

“Als een vrij individu en met alle plezier in de wereld, is er geen reden voor mij om niet te gaan. De reünie staat vast!”

In de afgelopen periode zijn er veel geruchten over Malgosia verschenen. Volgens een bron heeft zij tien maanden in detentie gezeten wegens betrokkenheid bij drugshandel.


Volgens de bron was ze betrokken bij een groepering die cocaïne importeerde, verklaarde de bron, waarna Malgosia reageerde:


Alhoewel het al geruime tijd geleden is, zal het altijd aan mij blijven kleven. Daar kan ik niet aan ontsnappen.


Daarnaast publiceerde Story een verhaal over een vermeende grote schuld van Malgosia. In haar interview met weekblad Party ontkrachtte ze deze beweringen categorisch.


Ik ben niet blij dat er nu plotseling wordt beweerd dat ik aanzienlijke schulden heb. Dat is totaal ongegrond, zei Malgosia.


Het leek initieel een sprookje tussen Malgosia en Albert in het uiterst geliefde programma B&B Vol Liefde. Albert omschreef haar als…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven