Eva huilt: ‘Ik voel dat er nu niets meer overblijft’

WhatsApp Image 2024 08 20 at 101642jpg

Eva Hermans-Kroot, die bekend is van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een bijzonder spannende week.

Op donderdag staat er namelijk weer een belangrijke scan gepland en de spanning is duidelijk voelbaar. “Ik heb nu echt het gevoel dat er niets meer is hierna,” deelt Eva openhartig via haar Instagram Stories.

Eva ondergaat regelmatig scans in het ziekenhuis, maar deze keer voelt de druk zwaarder dan ooit. ”Ik merk wel echt dat ik voor deze uitslag van de scan wel echt veel meer gespannen ben dan normaal,” schrijft ze.

”Waarom? Omdat ondanks mijn arts vaker heeft gezegd: ‘We hebben niks meer hierna’, heb ik nu wel het gevoel dat het echt zo is en dat zijn toverhoed leeg is.”

Bij haar woorden plaatst ze een foto waarop haar tranen zichtbaar zijn. “En die spanning moet er ook gewoon uit,” voegt ze eraan toe, met het nummer “Don’t Give Up On Me” van Andy Grammer als achtergrondmuziek.


In een recente update heeft Eva aangegeven dat haar gezondheidssituatie zorgwekkend is, waarbij ze opnieuw een intensieve behandeling moest ondergaan vanwege de groei van tumoren.


Ondanks haar oorspronkelijke moed blijkt deze behandeling enorm zwaar voor Eva te zijn, zoals ze zelf beschreef: “De hel is nog niet voorbij,”.


Met dit als haar twaalfde behandeling, had Eva zich voorbereid op mogelijke ernstige bijwerkingen, maar de werkelijkheid overtreft haar verwachtingen, zoals ze toegaf: “Maar hoe het nu gaat, had ik totaal niet verwacht,”.

Eva wordt geconfronteerd met een aankomende scan en een rollercoaster van emoties, wat haar publiek diep raakt.

De uitkomst van deze naderende scan is van groot belang en de opwinding neemt toe naarmate de dag van de scan nadert.

Eva Hermans-Kroot, bekend van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een zeer uiterst spannende week. Donderdag is er namelijk…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven