BenB Vol Liefde: Malgosia boos op Albert: ‘Genoeg reden om eerder te gaan’

WhatsApp Image 2024 08 19 at 105608jpg

In het zeer populaire programma B&B Vol Liefde leek de relatie tussen Malgosia en Albert aan het begin op een sprookje.

Albert noemde haar “een zonnetje” en ze deelden zelfs een intieme nacht. Echter, nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze scherpe kritiek op Albert.

Terwijl Malgosia aan mededeelneemster Joyce enthousiast vertelde over hun nacht samen, onthult ze in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” deelt ze over de nachtelijke gebeurtenis. “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar al vroeg deed twijfelen aan hun relatie.

Met de gedachte om eerder te vertrekken, wilde ze geen details delen, voegt ze toe.

Malgosia bevestigt dat ze ondanks de spanningen van plan is om naar de reünie te gaan. “Zeker zal ik daar aanwezig zijn.”

“Als ik er geen zin in had, was het een ander verhaal vanwege mijn vrijheid. Maar dat is niet het geval. Ik zal aanwezig zijn!”

In de afgelopen weken zijn er sterke geruchten rond Malgosia verspreid. Een insider vertelde aan weekblad Story dat ze tien maanden vastzat wegens betrokkenheid bij drugshandel.


De bron beweerde dat Malgosia betrokken was bij een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde, waarop Malgosia reageerde met:


“Hoewel het al vele jaren geleden is, blijft het altijd aan mij kleven. Op dat gebied heb ik als het ware een levenslange straf. Ik kan er niet aan ontkomen.”


Er was ook een verhaal gepubliceerd door Story over een enorme vermeende schuld van Malgosia. In haar interview met weekblad Party weerspreekt ze deze beweringen stellig.


“Het stoort me enorm dat er plotseling wordt beweerd dat ik diep in de schulden zit. Dit is echt complete nonsens,” aldus Malgosia.


Het leek in het begin een sprookje tussen Malgosia en Albert in het populaire programma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven