Zangeres Roxy Dekker valt hard op Lowlands: Pijnlijke beelden!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

Steeds vaker staat de zangeres Roxy Dekker in de schijnwerpers van de Nederlandse muziekscene.

In 2019 begon de jonge zangeres haar muzikale reis door deel te nemen aan het Junior Songfestival als lid van groep 6TIMES.

Hoewel hun deelname met het nummer “End of Time” niet resulteerde in een plek op het Junior Eurovisiesongfestival, betekende dit het begin van Roxy’s muzikale avontuur.

Vanaf 2021 is Roxy actief als soloartiest en deelt ze voornamelijk covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” vonden snel hun weg naar een groot publiek dankzij deze sociale media.

In 2023 brak Roxy echt door met het nummer “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond nadat ze haar TikTok-volgers vroeg om vier willekeurige woorden in te sturen. Met de woorden “kleuren,” “zon,” …

Dit populaire nummer ontstond door “Ibiza” en “spiegel.”

De verspreiding van het liedje op TikTok resulteerde snel in viraliteit, wat leidde tot de vijfde plaats in de Nederlandse Top 50 en een notering in de Tipparade.

Naast haar hit “Anne-Fleur Vakantie” kreeg ook haar nummer “Satisfyer” enorme populariteit. Door de opkomst van Roxy Dekker heeft ze op slechts 19-jarige leeftijd al een drukke agenda met optredens.

Haar fanbase is dol op haar optredens, en afgelopen weekend stond ze gepland voor Lowlands.

De verwachtingen waren hoog gespannen, en velen keken uit naar het moment om samen met Roxy “Satisfyer” te zingen. Echter, door de regen was het podium spekglad, wat resulteerde in een onverwacht incident tijdens haar optreden.

Door haar volle energie gleed Roxy plotseling uit op het natgeregende podium. Fans uitten bezorgdheid en deelden beelden waarop ze vroegen naar haar welzijn.

Met haar typische humor antwoordde ze: “Hahahahahahahaha ja!” Kort daarna verschenen er close-up beelden van haar val, gefilmd door iemand op het podium.

Roxy leek de val met een glimlach te accepteren, en de beelden verspreidden zich snel op sociale media. Toch bleef ze positief en liet zich niet ontmoedigen door de situatie.

Haar populariteit blijft stijgen en met haar optimisme is het duidelijk dat deze jonge zangeres nog veel potentieel heeft.


Een optreden op Lowlands van Roxy Dekker zal herinnerd worden vanwege haar muziek en een onverwacht moment waarop ze viel.


Roxy is een opkomende artiest in Nederland en zelfs een val op een nat podium lijkt haar veelbelovende toekomst niet te belemmeren.

De zangeres Roxy Dekker is een naam die steeds vaker in de schijnwerpers staat binnen de Nederlandse muziekwereld. De jonge…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven