B&B Vol Liefde-Malgosia erg verdrietig: Goede vriend praat over de beschuldigingen!

mgjpg

Een recente onthulling heeft de deelneemster Malgosia van het programma B&B Vol Liefde zwaar getroffen doordat nu heel Nederland op de hoogte is van haar vermeende gevangenisverleden.

Jacob, een goede vriend van Malgosia die ook te zien was in het programma, heeft met haar gesproken en aangegeven dat Malgosia beweert onterecht vast te hebben gezeten.

Een recent interview in weekblad Story onthulde volgens een bron wat er in het verleden met Malgosia is gebeurd.

Uit deze bron bleek dat Malgosia tien maanden in de gevangenis heeft doorgebracht vanwege vermeende betrokkenheid bij drugshandel.

Er werd beweerd dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die cocaïne importeerde, wat veel media-aandacht heeft getrokken en Malgosia diep heeft aangedaan, aldus Jacob in Weekend.

“Het was toevallig dat ik gisteren met haar sprak, ze bevindt zich in Polen. Haar gemoedstoestand was somber. Ze heeft het zwaar en vindt de beschuldigingen vreselijk. Ze stelde dat er geen sprake is van een crimineel verleden.”

Volgens Jacob heeft Malgosia destijds ten onrechte beschuldigingen gekregen en heeft ze een decennium lang gestreden voor haar onschuld.

Ze beweert dat ze geen enkele betrokkenheid had bij drugs en beschuldigt het gerechtssysteem in Polen, met inbegrip van de rechters, van corruptie. “Dit zijn haar woorden, maar ik vertrouw haar. Ik ben ervan overtuigd dat ze onterecht vastzat,” zei Jacob.

Aanvullend is er momenteel een rechtszaak gaande tegen Malgosia in Polen, al heeft ze Jacob daar niets over verteld.

”Zou het waar zijn, dan zou dat werkelijk jammer zijn. Het lijkt erop dat ze geen arm persoon is; ze bezit een prachtig voertuig en heeft een bed & breakfast in Polen.”

”Oke, soms zijn mensen die vriendelijk lijken, eigenlijk bedriegers. De media mag haar niet afkraken zonder duidelijk bewijs.”

Er wordt beweerd dat Malgosia een zoon heeft die ze uit beeld hield tijdens B&B Vol Liefde, waarvan gezegd wordt dat hij nog geld van haar tegoed heeft.

Een onlangs genoemde bron in Story meldde dat Malgosia duizenden euro’s heeft geleend van haar zoon en deze nog steeds niet heeft terugbetaald.


Haar zoon schijnt sindsdien geen aandacht meer voor haar te hebben, terwijl Malgosia hem compleet lijkt te negeren alsof hij niet meer bestaat.


TV-deelneemster Malgosia uit het programma B&B Vol Liefde is erg aangedaan door de onthulling dat de hele natie nu op de hoogte is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven