BenB Vol Liefde-Els vertelt een beetje: Geruchten gaan rond!

WhatsApp Image 2024 08 16 at 102239jpg

Els, bekend van het geliefde televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft liefde gevonden om van te genieten.

Tijdens een exclusief gesprek met RTL Boulevard deelt Els dat haar liefdesleven op dit moment “erg goed” gaat.

Deze onthulling komt kort na een aflevering vol emoties waarin Els afscheid nam van Robert Jan, iets wat voor veel kijkers als een verrassing kwam.

In het interview onthult Els echter dat zij zelf de keuze maakte om te vertrekken. ‘Ik had zelf niet voorzien dat ik weg moest.”

”Maar ik had zelf ook al wel op een gegeven moment, de dag ervoor zoiets van…Ik ga eens even goed nadenken,” vertelt ze.


Els verklaart dat het haar moeilijk viel om te concurreren met andere vrouwen voor dezelfde man. ”Want ik merkte dat ik er… Nou ik vond het moeilijk.”


”Dat heb ik ook aangegeven. En dat is ook heel raar om daar met andere dames te zitten voor iemand we allemaal leuk vinden. En ik denk: dan ga ik op het hoogtepunt weg. Dat had ik mijzelf al voorgenomen.”


Hoewel oorspronkelijk van plan om te blijven, werd Els verrast door Robert Jan’s besluit. Els vermoedt dat Robert Jan wellicht gevoelens voor haar had.


”Waarom hij mij heeft weggestuurd? Zoals hij het zelf zo mooi zei: zelfbescherming. Maar goed, er kwamen nog meerdere dames. En hij wist, of weet, wie er nog meer zouden komen.”

Eerder heeft Els laten doorschemeren dat er verandering op komst is in haar leven, zonder exact te onthullen wat dat inhoudt.

Op de vraag van RTL Boulevard over haar liefdesleven, kon Els haar glimlach nauwelijks verbergen en antwoordde ze kort en krachtig: “Heel goed.”

Dit doet vermoeden dat Els wellicht een nieuwe liefde heeft gevonden. Zou het mogelijk Robert Jan zijn? Wat is jouw mening hierover? Laat het weten in de reacties!

Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft het geluk in de liefde gevonden. In een exclusief interview…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven