Bijzonder verhaal over ex van Dave Roelvink: ‘ze wilde dat alles perfect leek’

WhatsApp Image 2024 08 15 at 132355jpg

Naar verluidt zijn Julia Mekkes en haar vriend Mischa uit elkaar gegaan, en volgens geruchten zou Julia betrokken zijn geweest bij ontrouw.

Er wordt beweerd dat Julia, die eerder een relatie had met Dave Roelvink, tijdens haar relatie met Mischa betrokken was bij een langdurige affaire, zoals Juicechannel op Instagram heeft gemeld.

Volgens bronnen heeft Julia een affaire gehad met een man uit de buurt die op dat moment ook een relatie had.

Naar verluidt had Mischa al geruime tijd vermoedens over de affaire, maar telkens wanneer hij Julia hiermee confronteerde, wist zij de situatie te verdraaien en hem te laten twijfelen aan zijn eigen gedachten.

Het koppel zou zelfs samen relatietherapie hebben gevolgd, waarbij Julia naar verluidt probeerde de schijn op te houden.,,De twee zijn zelfs in relatietherapie geweest zodat Julia de schone schijn kon blijven ophouden.”

Er ontstond een complexe situatie toen Mischa berichten ontdekte tussen Julia en een andere man, waarin intieme details werden besproken.

Nadat deze berichten aan het licht kwamen, is de relatie verbroken. Er gaan geruchten dat Mischa nu romantisch betrokken is bij Janice Blok, de voormalige partner van Donny Roelvink.

Donny Roelvink openhartig over kinderwens na teelbalkanker: ‘Kan ik wel vader worden?’

In de afgelopen weken zijn ze meerdere keren samen gezien, waaronder tijdens de Pride in Amsterdam.

Volgens Juicechannel heeft Janice bevestigd dat ze een relatie heeft met Mischa, wat betekent dat hij na een relatie met de ex van Dave Roelvink nu samen is met de ex van Donny Roelvink.

Julia Mekkes en haar vriend Mischa zijn uit elkaar, en volgens geruchten door de wandelgangen zou Julia vreemd zijn gegaan.…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven