BenB Vol Liefde: Marcel boos op makers programma: ‘Het klopt niet!’

WhatsApp Image 2024 08 14 at 191305jpg

Marcel, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika afreisde om het hart van Mirjam te veroveren, is niet tevreden met de manier waarop hij is gepresenteerd in het programma.

Volgens Marcel hebben de programmamakers hem onterecht afgebeeld als iemand die niet luistert, terwijl hij dat zelf heel anders ziet.

Marcel beweert dat hij zijn best heeft gedaan om indruk te maken op Mirjam, maar zij vond dat hij niet genoeg interesse toonde.

Tijdens hun gesprekken stelde hij volgens haar nauwelijks vragen, zelfs niet tijdens hun sushidate, waar hij voornamelijk over zichzelf sprak.

Deze afspraak eindigde in een mislukking en niet lang daarna besloot Marcel zijn spullen te pakken en afscheid te nemen.


Vele reacties op sociale media uitten kritiek op Marcels gedrag tijdens het programma, waarbij vooral zijn gebrek aan interactie met Mirjam ter discussie werd gesteld.


In reactie hierop verklaart Marcel dat het publiek een vertekend beeld heeft gekregen. In twee video’s op Instagram bekritiseert hij fel de programmamakers omdat ze volgens hem zijn ware aard anders hebben voorgesteld.


Marcel benadrukt dat veel belangrijke momenten, zoals een lange boottocht met Mirjam, niet zijn uitgezonden.


Naar zijn zeggen eindigde deze boottocht zelfs met een knuffel, wat niet is uitgezonden.


Ook Marcel heeft twijfels over de sushidate, aangezien ze werden onderbroken door een andere deelnemer, Rick uit Nieuw-Zeeland, na slechts twintig minuten.


Dit heeft de date verpest volgens Marcel, waardoor zijn inzet verkeerd werd geïnterpreteerd door het publiek.


Marcel voelt zich onterecht afgeschilderd als onverschillig ten opzichte van Mirjam en benadrukt dat hun gesprekken veel dieper waren dan hoe ze op televisie werden getoond.


Er komen steeds meer onthullingen over de deelnemers van B&B Vol Liefde naar boven, zoals het verleden van Malgosia, die het hart van kasteelhouder Albert trachtte te veroveren, welke recentelijk aan het licht bracht dat ze in het verleden in de gevangenis heeft gezeten.


Er zijn geruchten over Marcel, zoals zijn verleden bij de KLM en het organiseren van visreizen.


Na het faillissement van zijn bedrijf, zou Marcel volgens geruchten alles op naam van zijn ex-vrouw hebben gezet, waardoor zij in financiële problemen kwam na hun scheiding.


De beschuldigingen werpen een schaduw over Marcel, die vermoedelijk liever niet wil dat deze details bekend worden.


Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven