Rachel Hazes zoekt huurder voor haar woning: Dit kost het per maand!

WhatsApp Image 2024 08 09 at 110636jpg

Er staat een appartement in Vinkeveen te huur, dat eerder door Rachel Hazes is aangeschaft voor 262.500 euro in 2017. De nieuwe maandelijkse huurprijs bedraagt 1850 euro.

Vanaf 15 augustus is het appartement aan de Molenkade in Vinkeveen beschikbaar voor verhuur, zoals Rachel deelde op Instagram.

Problemen voor brasserie Rachel Hazes: Moeder Monique heeft invloed!

“De woning ligt aan de Vinkeveense Plassen,” aldus Rachel bij een foto van het huis. “Er is parkeergelegenheid voor de deur en zelfs een aanlegplaats voor een boot.”

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

Het appartement heeft een oppervlakte van 77 vierkante meter en bestaat uit drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en ligbad.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

“Inclusief gas, water en licht, bedraagt de huurprijs 1850 euro per maand. Het huis is gestoffeerd,”Rachel voegt iemand toe tijdens een beperkte huurperiode. “Eigen gebruik, maar bespreekbaar,”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Volgens BekendeBuren heeft Rachel het appartement zonder hypotheek gekocht, wat betekent dat de woning uit eigen middelen is gefinancierd.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Een volger toont interesse en laat weten: “Ik heb misschien een kandidaat voor je om te huren. Dochter van een vriend van mij.”

Rachel Hazes biedt haar appartement in Vinkeveen te huur aan. Het appartement, dat ze in 2017 heeft gekocht…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven